Over PersJournaal.nl

Leestijd: 3 minuten

PersJournaal.nl is een platform waar bedrijven, instellingen, stichtingen, bloggers, contentmarketeers, marketing-, communicatie- en mediabureaus haar persberichten en andere zakelijke uitingen kunnen plaatsen. 

Wilt u meer weten over ons Persberichten – abonnementen – programma, klik hier.

Wilt u een betaling afronden klik dan hier

De voordelen van PersJournaal.nl als uw vaste Persberichten – Website:

  • Het is weliswaar niet meer Gratis! Maar u krijgt er meer dan het dubbele voor terug. Zie de extra pagina “Wat doet Persjournaal voor haar gebruikers?”
  • U kunt maximaal 2 links gebruiken naar uw webpagina’s. Maar dat is ruim voldoene om de aandacht van uw bezoekers en zoekmachines te krijgen. Teveel links, ook binnen andere pagina’s, schaadt uw en onze reputatie. Maak gebruik van Branded Anchor en niet telkens uw gewenste zoekwoord
  • Er is een meer dan realistische kans dat uw Persbericht en uw doelwebsite een hogere positie binnen Google en andere zoekmachines verwerft. Dit mits u goede links maakt. Het mag echter niet het hoofddoel zijn van uw inspanningen
  • Een Persbericht dient minimaal uit 500 woorden te bestaan. Dit om de waarde van persjournaal voor publiek en platformen hoog te houden.
  • Snel en eenvoudig
  • Onbeperkt persberichten plaatsen voor de specifieke duur die u gekozen heeft.
  • Persjournaal zorgt voor verspreiding en stimulering van uw persbericht op de verschillende Social-media-platformen. Natuurlijk helpt het als u dat ook doet! Zo ontstaat Social Engagment.

Persjournaal is gerechtigd om persberichten die niet aan de bovenstaande eisen voldoen te verwijderen of in concept te zetten en wachten wij op uw revisie.

Bepalingen en Richtlijnen

  • U dient zich te houden aan de richtlijnen van zoekmachines als Google. Geen Spam, geen overdadig keyword-gebruik, geen superlatieven, minimaal 500 en maximaal 1000 woorden. Per artikel zijn 2 links geoorloofd. Houdt u s.v.p. rekening met het lezersgemak en niet enkel schrijven voor zoekmachines. Persjournaal behoudt het recht om pagina’s te verwijderen of aan te passen indien niet aan de bepalingen worden gehouden. Aanstotende teksten of beledigingen worden ook verwijderd. Wij verwachten dat u zich aan de Nettiquette houdt.

Een waardevolle link naar Persjournaal.nl wordt zeer gewaardeerd. Graag 1 link per domein.

Tips

Plaats afbeeldingen in uw berichtgeving. Goed uitgelijnd en passend binnen het onderwerp. Onze systemen comprimeren automatisch uw afbeelding qua grootte. U hoeft alleen naar de vormgeving van uw afbeelding te kijken.

Fraude

Het is natuurlijk vrij makkelijk om gratis gebruik te blijven maken van Persjournaal. Dit door nieuwe e-mailaccounts aan te maken. Onze programmeurs hebben een stuk vernuftig back-trace-programmatuur ontwikkeld die automatisch detecteert dat er iets niet pluis is. Pas dan kunnen wij op onderzoek gaan. Dit is content-locatie-ip-en-semantisch georiënteerd. Nooit waterdicht, maar erg veilig. Persjournaal houdt zich het recht om gecreëerde content offline te brengen. Zonde van uw en onze tijd.

Veiligheid

Onze systemen en plug-ins doen uiterst hun best om alles veilig te houden. Zowel uw gegevens als uw content die geplaatst is. Neem s.v.p. de tijd en moeite om een krachtige username en wachtwoord te genereren.

Betalingen

Betalingen loopt via de beveiligde omgeving van PayPal en Persjournaal. Beiden met een veiligheidscertificaat. De bankkosten nemen wij op ons. We hopen binnenkort credit-card-betalingen ook te implementeren.

Auteursrecht

Persjournaal stelt zich vrij van rechten en plichten rondom het gebruik en plaatsen van afbeeldingen, foto, video en andere content op persjournaal.nl en kan derhalve niet aansprakelijk worden gesteld van oneigenlijk gebruik. Ook content waar auteursrechtelijke bescherming op rust kan Persjournaal niet aansprakelijk worden gesteld. Gebruikers van Persjournaal worden geattendeerd om gebruik te maken van afbeeldingen van freepik.com. Persjournaal zal alles in staat stellen om content te verwijderen indien daar een verzoek wordt ingediend.

Liefdadigheidsinstellingen krijgen gratis toegang tot Persjournaal

Contactgegevens van Persjournaal:

info@persjournaal.nl

PS : Wij vermelden graag nogmaals onze Algemene Voorwaarden